Partners en Opdrachtgevers

 DICE ICT BV is een gecertificeerdere Calabrio service partner. We zijn in staat u te adviseren over de best passende Calabrio oplossing en kunnen deze oplossing voor u zowel installeren, als configuren en eventueel beheren.

Daarnaast zijn we als Cisco "Advanced Collaboration Architecture Specialization Partner" in staat u te adviseren over welke Cisco collaboration oplossingen er zijn en in uw situatie mogelijk toe te passen zijn. DICe ICT kan ondersteuning bieden in het gehele traject van advies tot implementatie en beheer.

ONZE PARTNERS

OPDRACHTGEVERS

Rabobank is een Nederlandse multinationale bank- en financiële dienstverlener met het hoofdkantoor in Utrecht. Het is een wereldleider op het gebied van financiering van voedsel en landbouw en duurzaam bankieren. De groep bestaat uit onafhankelijke lokale Nederlandse Rabobanken, een centrale organisatie (Rabobank Nederland) en vele gespecialiseerde internationale kantoren en dochterondernemingen. Food en agribusiness vormen de belangrijkste internationale focus van de Rabobank Groep. De Rabobank is de op één na grootste bank van Nederland qua totaal vermogen.

De engineers en consultants van DICe ICT leveren bij Rabobank vanaf 2012 tot heden vanuit verschillende rollen een bijdrage aan het design, de implementatie en de exploitatie van de Cisco IP telefonie en Calabrio voice recording omgeving.

Een aantal hoogtepunten zijn:
· De gehele centralisatie van de IP telefonie omgeving, waarbij er vanuit 140 decentrale omgevingen een centrale IP telefonie oplossing in de datacenters      is gecreëerd.
· De migratie van ISDN naar SIP, waarbij er vanuit decentrale ISDN nummerblokken een centraal nummerplan met SIP SBC en SIP koppeling is opgeleverd.
· De transitie naar het gebruik van softphones.
· Het design en de implementatie van AudioCodes SBC’s als vervanger voor de eerste SIP SBC.
· Het design, de implementatie en lifecycle management van de Calabrio voice recording en QM omgeving.
· Het design en de implementatie van een nieuw nummerplan voor Skype for Business.

- Technische ondersteuning voor de Verint voice recording omgeving van Rabobank International.