ICT INTEGRATIE EN CONSULTANCY

VOOR UW ICT VRAAGSTUK

Je hebt iets nieuws gezien over video vergaderen. Nu wilt je het gister al hebben. Echter kan het wel op je bestaande ICT infra structuur, wat betekent dat voor je organisatie en kun je het technisch wel ondersteunen en is dit wel wat je echt nodig hebt of past een andere oplossing beter in je behoefte? Zo maar een paar vraagstukken die  DICE ICT BV samen met u kan uitwerken en een gewenste oplossing kan bieden.

System integrations

Zoekt u iemand die de Calabrio suite kan integreren in uw omgeving. Bent u van plan om in een nieuw Cisco telefonie systeem te investeren. Heeft u hulp nodig bij de integratie van SIP in u bestaande omgeving. Dient u uw ISDN verbinding te vervangen door een SIP trunk koppeling en is de integratie van een SBC (session border controller) nodig. Dan kan DICe ICT u daarbij helpen, wij hebben ruime ervaring met het integreren van onder andere Calabrio, Cisco, Audiocodes en Skype.

Neem contact op

Consultancy

Zit u met vragen over welke ICT oplossing het best bij u past? Om daar antwoord op te geven is er meer nodig dan alleen techniek. Het is ook nodig om naar processen en het gebruik van systemen te kijken binnen de organistatie. Daarom kijken wij samen met u als klant, niet alleen naar de technische aspecten maar ook naar hoe de oplossing het best in uw organisatie past. Hiermee streeft DICe ICT ernaar om voor iedere klant het best passende advies te geven.

DICE ICT BV


De ICT Infra structuur staat niet stil en wordt steeds vernieuwd, er komen nieuwe technieken en toepassingen op de markt en de beveiliging van de ICT-omgeving is een groot aandachtspunt waar hoge eisen gesteld worden. Ondertussen heeft de ICT-afdeling van jouw bedrijf het al druk genoeg om alle bestaande systemen draaiende te houden. Dan ben je blij als je kan terugvallen op de expertise van DICE ICT BV. Onze ICT consultants communiceren met jou op een vriendelijke en duidelijke manier. Met uitgebreide adviezen en praktische ondersteuning geven we jou weer de controle over het ICT-landschap van jouw onderneming.